Kun johtava vesitekniikan asiantuntija ja kovaksi keitetty juristi muuttivat samaan yritykseen, syntyi palvelu, jollaista ei monelta luukulta löydy. Olemme askeleen edellä asiakkaamme tarpeita – ymmärrämme esimerkiksi veden laatuun, teollisiin jätevesiin, ympäristölupiin sekä sopimuksiin ja hankintoihin liittyvät kiemurat paitsi vesiasiantuntijoiden, myös juristien näkökulmasta.

Palveluistamme hyötyvät esimerkiksi teollisuusyritykset, joiden prosesseissa virtaa vesi. Ja vaikka vesi ei liittyisi bisnekseesi tippaakaan, voit hyödyntää korkeatasoista juridista osaamistamme esimerkiksi ostoissa, urakoissa tai veroasioissa.

Haastamme toimialan asiakkaidemme hyödyksi. Olemme puolueeton ja ketterä toimija, joka ymmärtää laajat kokonaisuudet. Meidän kanssamme on mutkatonta tehdä töitä –  olipa tarpeesi laki, vesi, tai laki ja vesi.

Tahdomme jatkuvasti kehittyä ja oppia. Meillä on taitoa yhdistää erilaista osaamista. Intohimomme on löytää asiakkaidemme kannalta paras ratkaisu vaikeissakin tehtävissä. Tiimimme koostuu juristeista ja insinööreistä:

Maria Arjonen
lakimies, tj.
0400 762 016
maria.arjonen@lakijavesi.fi
Etsimme osaajia
lakimies? insinööri? myyjä?
info@lakijavesi.fi
Niina Vieno
TkT, vesiasiantuntija
050 544 8431
niina.vieno@lakijavesi.fi
Minja Vikstén
projektiassistentti
040 849 1846
minja.viksten@lakijavesi.fi

Avustavat työt projekteissamme.

Eero Makkonen
DI, teollisuusjätevedet
044 764 4996
eero.makkonen@lakijavesi.fi

Ota yhteyttä!

(Henkilöstömme suorat yhteystiedot löydät täältä).
×

Tilaa uutiskirje

×