Sääennustajat lupailevat heinäkuun helteitä ja SOME-kanavat täyttyvät ihmisten mitä ihanimmista lomakuvista. Toisilla loma-aika taas näkyy somepaastona – hauska termi, joka sattui silmääni Ville Tolvasen blogikirjoituksesta. Villen kirjoituksessa oli somepaastoilun lisäksi myös oiva viesti: SOME kuntoon kesällä. Se kolahti, koska juuri somekuntoilu on tällä hetkellä ykkösharrastukseni. ”Twitter-FB-LinkedIn! Ja alusta! Twitter-FB-LinkedIn!” huutaa sisäinen somekuntovalmentajani.

Työtä on riittänyt, sillä keväällä saimme valmiiksi kahden yrityksen (Lakipaatti Oy ja Envieno Ky) yhdistämisen Laki ja Vesi Oy:ksi. Samassa palvelussa saat siis juristin lisäksi myös insinöörin teknisen osaamisen – ja toisinpäin.

Yhdistyminen on tietenkin tarkoittanut myös yöttömien öiden kuluttamista nettisivujen ja SOME-palveluiden kuntoon laittamisessa. Samassa rytäkässä perustettiin myös uusi blogimme, joka nimettiin sloganimme mukaisesti Veden lailla -blogiksi. Koko henkilöstömme tulee kirjoittamaan blogia vedestä, vesihuollosta sekä niitä ja niiden kanssa toimivia tahoja koskevista laeista ja lainsäädännöstä.

Toimistollemme osoitteeseen Rykmentintie 2a (Turku) löytää nyt entistä helpommin, sillä saimme myös ulkomainokset päivitettyä.

Toimistollemme osoitteeseen Rykmentintie 2a löytää nyt entistä helpommin, sillä saimme myös ulkomainokset päivitettyä.

Olemme yhtiökumppanini Marian kanssa superonnellisia siitä, että olemme aikoinaan löytäneet toisemme. Se on johtanut paitsi huippuhyvän liikeidean löytymiseen myös siihen, että olemme voineet kasvattaa tiimiämme upeilla ihmisillä. Jokainen tiimimme jäsen on ensiarvoisen tärkeä pala kokonaisuutta, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Lisää meistä voit lukea Tiimi-sivulta.

Niin ja vielä siitä somekuntoilusta. Me emme somepaastoile kesälläkään, joten näpäytähän auki:

Facebook,

Twitter, ja

LinkedIn

ja seuraa meitä. Somekuntoillaan yhdessä!