Ennen toimeksiannon vastaanottamista keskustelemme aina kanssasi työn sisällöstä, toivotusta lopputuloksesta sekä aikataulusta. Annamme keskustelujen perusteella kiinteän hinnan työllemme. Työ toteutetaan tehokkaasti haluttu lopputulos kirkkaana mielessä ilman tunteihin tuijottamista.

Hinnasto

Tarjoamme työtämme projekti- tai palveluhinnoittelun mukaisesti. Ennen toimeksiantoa käytyjen keskustelujen perusteella osaamme kertoa, mihin projektiluokkaan tai palvelutuotteeseen työsi kuuluu ja saat sitovan tarjouksen nopeasti. Näin tiedät tarkkaan, mitä palvelua saat ja mitä se maksaa. Tarjoamme palveluita lähtökohtaisesti vain kiinteään hintaan, kun asian vaatima aika on kohtuullisesti ennustettavissa. Mikäli emme pysty vahvistamaan kiinteää hintaa ja erittelyä tehtävistä töistä etukäteen, noudatamme tuntihinnoittelua. Tuntihintamme on 265 € / tunti. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Projektityöt
Projektiluokka Hinta
Mikro (< 10 h) 2 180 €
Mini (< 16 h)  4 150 €
Pieni (< 40 h) 9 830 €
Sopiva (< 80 h) 18 890 €
Iso (< 160 h) 35 710 €
Isompi (< 320 h) 67 590 €
Palvelutuotteet

Tarkista ja korjaa –pikapalvelu on asiakirjojen asia- ja muotoseikkojen oikeellisuuden varmentamiseen tarkoitettu palvelu, joka sisältää myös liiketaloudelliset ja tekniset kommentit sekä muistion kommenteista ja kommenttien läpikäynnin etäneuvotteluna. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

– Ensimmäinen tarkistuskerta: 220 € / sivu (fontti 12 pt, riviväli 1,15 ja reunukset 2,0).

– Toinen tarkistuskerta: 110 € / sivu (sama dokumentti ja fontti 12 pt, riviväli 1,15 ja reunukset 2,0).

Jos työ tehdään kiireellisenä, veloitetaan 1,5-kertainen summa.

Koulutamme ja luennoimme mielellämme osaamisemme puitteissa (ks. lisää kohdasta Osaaminen) seuraavan taulukon hinnoittelun mukaisesti. Hintoihin kuuluu matkakustannukset Turun talousalueella. Muissa tapauksissa hintaan lisätään matkakulut sekä mahdolliset majoituskulut. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Kokenut asiantuntija
Puheenvuorot (max 45 min) 790 €
1/2 päivän koulutus 1 260 €
1 päivän koulutus 1 890 €
Niina Vieno
TkT, vesiasiantuntija
050 544 8431
niina.vieno@lakijavesi.fi

Ota yhteyttä!

Henkilöstömme suorat yhteystiedot löydät täältä.
  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Yritys
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Viestisi meille
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×
×